Boeken en zo

Hier vind je de boeken die ik heb geschreven of waaraan ik heb meegewerkt. Bestellen kan via diverse webshops. De bestelknop verwijst je door naar bol.com of Bruna. Natuurlijk kun je ook altijd een bestelling plaatsen bij de fysieke boekenwinkel. Voor een gesigneerd exemplaar kun je me altijd mailen. De beschikbaarheid is afhankelijk van mijn boekenvoorraad.

Kansloos

Mijn derde thriller, getiteld “Kansloos”, verschijnt op 21 oktober!


Herstart

De 35-jarige Maud probeert na de dood van haar man en haar twee kinderen een nieuw leven op te bouwen. Ze is daarom Bed & Breakfast Libje! begonnen, prachtig gelegen aan het water Keesjes Killeke in de Brabantse Biesbosch. Maud verheugt zich op een gezellige week met nieuwe gasten. Maar direct na hun aankomst hangt er een gespannen sfeer in de B&B. De geheimen en problemen van de vijf gasten lijken een zorgeloze vakantie in de weg te staan.

Als de 11-jarige Fleur, dochter van een van de gasten, verdwijnt, stijgt de spanning nog verder. Maud, de politie en de directe familie proberen te achterhalen wat er met Fleur is gebeurd. De andere B&B’ers doen hun best afleiding te vinden in de prachtige natuur rondom Libje! De sluimerende geheimen laten zich echter niet naar de achtergrond drukken. Ze komen steeds dichter naar de oppervlakte, klaar om de levens van Maud en haar gasten overhoop te gooien. Daardoor merkt niemand de schimmige figuur op die hen, verscholen tussen het riet, scherp in de gaten houdt…

Auteur: Annemarie Snels

ISBN : 9789083211992

Uitgeverij: Kabook

Aantal pagina’s : 300

Verschijningsdatum : april 2022

Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm.

(bij bol.com) (bij Bruna)


De Wadden in vogelvlucht

Tijdens een verblijf op Texel schreven dertien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen op vol spanning, ontroering en romantiek. De waddenbundels zijn een initiatief van Marelle Boersma. Eerder verschenen ook “Paal 15” en “Aangespoelde verhalen”. Van elk verkocht exemplaar doneren de auteurs één euro aan stichting Texel Vogeleiland.

De bundel en de schrijfweek is een initiatief van Marelle Boersma.

Auteurs: Jolanda Gierkink, Esther van der Ham, Jacqueline van Meerten, Ramon van Huffelen, Lonneke Kossen- Groot, Anita Kroef, Nelleke Langendoen, Bertina Mulder, Marja van Osch, Annemarie Snels, Saskia Somers, Inge Spaan en Anke Verbraak.

ISBN : 9789492844996

Taal : Nederlands

Uitvoering : Paperback

Verschijningsdatum : december 2021

(bij bol.com) (bij Bruna)


Waterval

De ultieme wraak, maar ten koste van wat?

Anouck, een Nederlandse toneelspeelster, kan haar grote liefde Uwe maar niet vergeten. Al jarenlang kan ze aan niemand anders denken. Vastberaden om hem definitief voor zich te winnen vertrekt ze naar Zwitserland, waar ze als au pair voor Uwe en zijn vrouw Tanya gaat werken. Haar rivale zal niet lang een probleem vormen, zo neemt Anouck zich voor. Alles loopt op rolletjes, tot ze slachtoffer wordt van een ontvoering. Is Uwe inderdaad die droomman, of juist een nachtmerrie?

Auteur: Annemarie Snels

Uitgegeven: 2020

Uitgever: Kabook

ISBN: 978-90-83042-40-4

(bij bol.com) (bij Bruna)


De Storm van 2020

Paperback: € 10,00. Ook als e-book en luisterboek verkrijgbaar.

De storm van 2020 is een Godijntje, mini-roman, in het handige zakformaat: 11,7 x 16,8

Verhalen van Vlieland

De zee slaat tegen de golfbrekers, de wind giert door de huizen. In 2020 wordt het Waddeneiland Vlieland geteisterd door een storm met windstoten tot wel 130 km per uur. De veerdienst vaart niet meer, het eiland is van het vaste land afgesloten. De stormachtige verhalen in deze bundel nemen de lezer mee naar een donker Vlieland; door de onweerswolken of door het duister in de mens. Niet elke storm gaat gepaard met windstoten en regenhozen, sommigen sluimeren aan de oppervlakte.

Auteurs

Frans van der Eem, Debora Degreef, Lucy Neetens, Liesbeth Jochemsen, Anita Kok, Nelleke Langendoen, Annemarie Snels, Ankie Wijbenga, Martin de Brouwer en Elly Godijn.

Uitgeverij Godijn Publishing
ISBN: 9789493157545
Paperback, 120 pagina’s

Uitgegeven: 7-2020

(bij bol.com) (bij godijnpublishing.nl)


Kort & prachtig 2

“My momma always said life was like a box of chocolates. (…)”

— Forrest Gump

167 smaakexplosies voor de ziel verpakt in UltraKorte Verhalen. Tussendoortjes voor achter je bureau, in de trein, op de bank of tijdens een reclameblok. 42 auteurs blijven je verrassen, elk moment van de dag.

Er staan vier verhalen van 99 woorden van mijn hand in. Titels: Bruiloft zonder zegen, Eenzaam, Hersenspinsel en Twijfelaar.

Uitgegeven: 2019

Uitgever: Ambilicious

(bij bol.com) (bij bruna.nl)


Kort & prachtig

Deze bundel is ontstaan door een unieke samenwerking van tweeënveertig schrijvers. Geniet van een afwisselende verzameling grappige, ontroerende, filosofische en andersoortige ultrakorte verhalen.

Er staat één verhaal van 99 woorden van mijn hand in. Titel: Gemis

Uitgever: Ambilicious

Uitgegeven: 2018

ISBN: 9789492551436

(bij bol.com) (bij bruna.nl)