Waterval is de titel van het thrillerdebuut van Annemarie Snels (48) uit Roosendaal. Rampzalige gevolgen van ultieme wraak lopen als rode draad door het boek vol spanning en intriges. Waterval speelt zich af in Zwitserland waar watervallen als dodelijke wapens rijkelijk stromen. De thriller gaat in op de ‘je leeft maar een keer’-maatschappij waarin alles moet kunnen. Volg je droom, maar denk je ook aan de consequenties?

Over je droom volgen weet Annemarie Snels nu alles. Met haarthrillerdebuut komt een wens uit die ze als puber al had. Op haar 47stewas de tijd eindelijk rijp haar boek daadwerkelijk te schrijven. “Op dat momentwezen allerlei omstandigheden in mijn leven me naar hetzelfde actiepunt: tijdvrijmaken voor het schrijven van mijn boek. Ik was nieuwsgierig of ik überhaupteen dikker boek zou kunnen schrijven dat ook nog eens vlot leesbaar is. Ik houzelf niet van trage sfeerbeschrijvingen en ellenlange gemoedstoestanden inboeken. Die houden het verhaal zo op. Waterval voldoet helemaal aan alles watik zelf belangrijk vind in boeken: spanning, onvoorspelbaarheid en kunnenmeeleven met alle karakters,” vertelt Annemarie Snels enthousiast.

Volg je droom, maar denk aan de consequenties. Wat zijn eigenlijkde consequenties van de eigen droom van de auteur? “Ik hoop op enthousiaste lezersdie met Waterval heerlijke leesuurtjes voor zichzelf hebben, op goede recensiesen natuurlijk op leuke ontmoetingen met lezers die in de rij staan voor eengesigneerd exemplaar van Waterval en op die manier mijn droom meebeleven. Eenconsequentie kan zijn dat niemand mijn droom wil delen. Dat zou enorm jammerzijn, voor mij én voor de fervente lezers van spannende boeken. Waterval is eenorigineel verhaal met een einde dat ik zelf niet eens verwachtte.”

Hoewel het schrijven van een boek nieuw is voor Annemarie Snels,heeft ze zich beroepshalve altijd ingezet om woorden op een mooie, heldere enleesbare manier neer te zetten. “Mijn lerares Nederlands van mijneindexamenjaar op de Havo zag al iets van het schrijversbloed in mij. Zeadviseerde me boeken te gaan schrijven. Sinds de afronding van de Academie voorJournalistiek in Tilburg (1996) is schrijven mijn vak. Eerst als journalist,onder andere bij dagblad De Stem, en later als tekstschrijver. Vandaag de dagben ik een schrijvende communicatiemedewerker voor een werkgever die me alleruimte geeft mijn droom als auteur waar te maken. Echt super.”


Annemarie Snels signeert

zaterdag 6 juni van 14.00 tot 16.00 uur

haar boek Waterval

in boekhandel Blz. Roosendaal & Happy Pages

Dijkcentrum 16 in Roosendaal.

Waterval verschijnt op 5 juni 2020 tijdens de Maand van het Spannende Boek en wordt uitgegeven door Kabook Uitgevers. Waterval is nu al te reserveren via de (online) boekhandel.

* WATERVAL ISBN: 9789083042404 *

Vanaf 5 juni 2020 in de boekhandel


Het adembenemende thrillerdebuut van Annemarie Snels: een verhaal vol spanning en intriges.

Anouck, een Nederlandse toneelspeelster, kan haar grote liefde Uwe maar niet vergeten. Al jarenlang kan ze aan niemand anders denken. Vastberaden om hem definitief voor zich te winnen vertrekt ze naar Zwitserland, waar ze als au pair voor Uwe en zijn vrouw Tanya gaat werken. Haar rivale zal niet lang een probleem vormen, zo neemt Anouck zich voor. Alles loopt op rolletjes, tot ze slachtoffer wordt van een ontvoering. Is Uwe inderdaad die droomman, of juist een nachtmerrie?

Volg mij:
RSS
Facebook
LinkedIn
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende post

Redactieronde 2

wo 22 jan, 2020
Redactieronde 2 van Waterval is van start gegaan. Redacteur Tamara en ik gaan voor de tweede keer het hele manuscript door. Flinke stukken ‘bloed, zweet […]
Waterval countdown