2021 belooft spannend te worden.
Het manuscript van Herstart is naar uitgeverij Kabook. Half februari 2021 krijg ik te horen of die er een mooi boek van willen maken. Duimen maar!
Daarnaast ben ik doorgedrongen tot ronde 3 van Hamley’s Thrillende Schrijfwedstrijd. Van de 99 deelnemers zijn nog 16 schrijvers over. Van wie er één ben. In ronde 3 moet ik heel wat laten zien: een synopsis, de eerste 3.000 woorden en een karakterschets van de hoofdpersoon. Het zijn mooie klussen voor de eerste weken van 2021. Ik kijk er enorm naar uit.
Ook hoop ik in februari eindelijk naar het mooie Ameland te mogen afreizen voor de training korte verhalen schrijven, inclusief publicatie in een verhalenbundel. Corona heeft deze training al twee keer dwarsgezeten. Wordt de derde keer dan toch scheepsrecht?

2020 is voor mij een jaar met mixed emotions. Corona hield ook mij bezig en vergde de nodige aanpassingen. Tegelijkertijd waren daar de lancering van mijn thrillerdebuut Waterval die goed is ontvangen, de signeersessie op 6 juni die ik plaats in het rijtje: huwelijksdag en geboortedagen van de kinderen, de publicatie van mijn kort verhaal in het Godijntje ‘De Storm van 2020’ waarmee ik toch een soort van schrijfwedstrijd won, de nominatie van Waterval voor de MAX Bronzen Vleermuis 2020 en alle support en ‘fanmail’ die heb mogen ontvangen.

Al met al toch een gouden jaar met een splinterdun rouwrandje.

Ik wens jullie allemaal een fantastisch nieuw jaar waarin jullie wensen mogen uitkomen en we elkaar weer in gezondheid persoonlijk mogen begroeten.

Liefs,

Volg mij:
RSS
Facebook
LinkedIn
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende post

Herstart wordt BOEK (voorjaar 2022)

do 28 jan, 2021
Ja! Eindelijk mag ik officieel een gat in de lucht springen. Het manuscript van Herstart gaat een boek worden. Kabook Publishers is de uitgever. Deze […]
contract herstart