Alweer terug op aarde? Die vraag bracht Whatsapp op 7 juni op het beeldscherm van mijn mobieltje. De vragensteller doelde op de allereerste signeersessie van mijn (schrijvers)leven op 6 juni 2020. Tweeënhalf uur lang heb ik Waterval mogen signeren in een heuse boekenwinkel. Het was druk, er stond een rij en er gingen bijna vijftig boeken over de toonbank.
Om antwoord te geven op de vraag: alweer terug op aarde? Nou, nee eigenlijk zweef ik nog ergens. En dat wil ik graag even zo houden.
Wat een belevenis was het. Het voelde alsof ik net een kind had gekregen. Diezelfde adrenaline van de droom die uitkomt en de liefde en trots die je voelt voor jouw nakomeling ging door mijn lijf. En de dankbaarheid van zoveel mensen (echt een lange rij 😊) die jouw droom met jou willen delen. Familie en vrienden, maar ook mensen die je al jaaaaaaaaren niet live hebt gezien. Plotseling staan ze voor je neus (die ik vanwege corona achter een plexiglas plaat moest houden). Het was zo fantastisch om hen weer te spreken en te voelen dat zij het mij zo gunnen, deze signeersessie. Zonder overdrijven was dit, samen met mijn huwelijksdag en de geboorte van mijn kinderen, één van mijn mooiste dagen tot nu toe.
Een herinnering voor het leven. Gelukkig heb ik de foto’s nog.

Volg mij:
RSS
Facebook
LinkedIn
Instagram

4 reacties op “Schrijversadrenaline

 1. Leuk om te lezen en gaaf dat er zoveel boeken van jou nu in de omloop zijn. Je wordt nu gelezen tenminste jouw geschreven woord. Kun jij straks al die lovende recensies gaan lezen. Geniet van je succes, het is je gegund Annmarie.
  🥂

  1. Dank je wel Trudie. Ontzettend lief van je. Zeker gaaf dat er zoveel verkocht zijn afgelopen zaterdag. Nu op naar landelijke bekendheid 😉
   Liefs, Annemarie

 2. Geweldig dat het zo’n groot succes was! Het was “nèt echt” hè? Om jouw woorden ff te lenen, hihi. Hartstikke echt!!! Wij zijn heel blij met ons gesigneerde exemplaar.
  Nog 10 blz van m’n oude boek en dan mag ik van mezelf aan het jouwe beginnen. Ik kom zeker bij je op de lijn met een reactie. Groetjes van ons allemaal 🙂

  1. Het was heeeeel echt, maar ik moet mezelf nog steeds in mijn arm knijpen om het te geloven. Super om jou en Ruby weer gesproken te hebben. En natuurlijk veel leesplezier straks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende post

Bryan-Koukleum.nl: recensie

wo 10 jun, 2020
Lees hier de prachtige recensie over mijn thrillerdebuut Waterval van Bryan van Koukleum.nl. Een boek met alleen maar pluspunten — Bryan (www.koukleum.nl) Door: Bryan (van […]
Waterval voor boekenkast

Misschien vind je dit ook leuk